Ei pelkkää suklaata, vaan tekoja

Ajankohtaista

 

SDP:n #suklaatayrittäjälle -kampanja jatkuu edelleen. Kampanjan tarkoituksena on viedä näille työn sankareille tietoa SDP:n ajamista, yksityis- ja pienyrittäjyyttä koskevista asioista. Olen kampanjan aikana keskustellut monien itsensätyöllistäjien ja pienyrittäjien kanssa yrittäjän arjen tilanteista ja täytyy sanoa, että arvostan!

Riihimäkeläisen nuoren yrittäjän Henna Kallion Painful Beauty tarjoaa erilaisia kauneusalan palveluita Riihimäellä. Tunnen Hennan yläasteajoista asti ja ihailen hänen sisukkuuttaan yrittäjänä ja äitinä. Henna kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti erilaisissa koulutuksissa ja suhtautuu intohimoisesti työhönsä.

Toinen esimerkillinen nuori yrittäjä Matias Heinonen on kiinteistövälitysalan ammattilainen. Yhdessä toisen yrittäjän kanssa syntyi Riihimäelle vastikään Kodin Kivijalka Oy, joka tarjoaa ammattitaitoista, joustavaa ja henkilökohtaista palvelua asiakkaan etsiessä kulloiseenkin elämäntilanteeseensa sopivaa kotia.

Yksityis- ja pienyrittäjyys vaatii tekijältään paljon, mutta he pitävät maan pyörät pyörimässä. Heitä on tuettava mm. nostamalla ALV-velvollisuuden alarajaa ja parantamalla yrittäjien ja perheenjäsenten sosiaaliturvaa. Korjattavaa riittää, mutta maailmaa voi muuttaa. Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.

Henna Kallion Painful Beauty tarjoaa erilaisia kauneusalan palveluita Riihimäellä.

 

SDP:n vaaliohjelman yrittäjiin liittyvät tavoitteet löydät TÄSTÄ. Tutustu ihmeessä samalla myös muihin vaaliohjelman osa-alueisiin.