Miia Nahkuri ehdolle Hämeen Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtajaksi

Ajankohtaista

 

Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n jäsenkokous päätti asettaa Miia Nahkurin ehdolle Hämeen Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtajaksi. Puheenjohtaja ja muutt luottamushenkilöt valitaan piirikokouksessa Rity-talolla 26.11.2016.

Monipuolisen järjestötoiminnan ansiosta Miialla on laajat, koko maan kattavat yhteistyöverkostot ja vaativat luottamustehtävät ovat tehneet hänestä vahvan johtajan. Miia on 30-vuotias riihimäkeläinen sosiaalialan ammattilainen, joka on toiminut aktiivisesti Riihimäen Sosialidemokraatit ry:n järjestötehtävissä pitkään. Hän on tällä hetkellä yhdistyksen varapuheenjohtaja.

Yhdistyksen asettamana eduskuntavaaliehdokkaana Miia on ollut kahdesti ja edustanut Riihimäen seutua myös SDP:n puoluekokouksissa. Hän on ollut aktiivinen myös Demarinuorissa ja ay-tehtävissä Miia toimii JHL:n Etelä-Suomen alueryhmässä sekä nuorten toimintaryhmässä.

Miia on Riihimäen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Kunnallisten luottamustehtävien kautta hän on myös mm. Hämeen maakunnan yhteistyöryhmän jäsen.