Miia Nahkuri SDP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi

Ajankohtaista

Riihimäkeläinen Miia Nahkuri on valittu jäsenäänestyksen perusteella eduskuntavaaliehdokkaaksi Hämeestä. Nahkuri sai vaalissa 2098 ääntä, mikä oikeuttaa tuloslistalla sijalle 10.

– Lämmin kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoilleni. Team Miia onnistui hienosti ensimmäisen tavoitteen saavuttamisessa ja eduskuntavaaliehdokkuuteni varmistui. Vaalitulosta voi tulkita monella tavalla, mutta yksi asia on varma: jokainen ääni oli tärkeä. Positiivinen yllätys oli ykkösäänien määrä, joilla mitattuina saavutin 5. sijan jäsenäänestyksessä, Miia kertoo.

Jäsenvaalissa oli mukana kaikkiaan 17 ehdokasta eri puolilta Hämettä. Etukäteen oli päätetty, että 12 eniten ääniä saanutta valitaan suoraan ehdokaslistalle. Vaalin tulos vahvistetaan 25.10.2014 Kärkölässä kokoontuvassa Hämeen Sosialidemokraattien syyspiirikokouksessa.

– Team Miian edellisessä palaverissa kohotimme maljat ehdokkuudelle ja jatkoimme kampanjan suunnittelua. Meillä on innostunutta porukkaa kasassa tekemässä kampanjaa, mutta mukaan mahtuu aina lisää. Porukalla homma etenee!

 

Lue lisää Miiasta täältä.

Hämeen Sosialidemokraattien jäsenäänestyksen tulokset löytyvät piirin kotisivulta.