Hämeen Sosialidemokraatit valmistautuu työntäyteiseen syksyyn

Miian mietteitä

Kesälomien jälkeen on jo ehtinyt tapahtua monenlaista ja ympäri Hämettä ollaan jo täydessä työntouhussa. Valitettavasti gallupit ovat näyttäneet meille demareille ikäviä lukuja. Näiden lisäksi olemme saaneet aika paljon negatiivista julkisuutta monella tapaa. Oli puolueen tilanne mikä tahansa, meillä on paljon työtä piiri- ja paikallistasolla, jotka haluamme hoitaa kunnialla.  Ja paljon meillä riittääkin töitä. Monessa kunnassa ollaan jo tekemässä arvovalintoja, kun kunnat valmistelevat heidän ensi vuoden talousarvioita. Mihin halutaan panostaa? Mistä voi säästää? Näitä kysymyksiä pohtii moni päättäjä tälläkin hetkellä.

Piirihallitus piti oman vetäytymisen muutama viikonloppu sitten Hartolassa. Piirihallitus käynnisti myös poliittisen ohjelman valmistelun, jota on tarkoitus työstää vaiheittain eteenpäin. Poliittisen ohjelman tavoitteena on toimia pohjana maakuntavaalien vaaliohjelmaan ja tästä eteenpäin seuraaviin eduskuntavaaleihin. Piirihallituksen työskentelyssä esiin nousi varsinkin sote-ratkaisut, alueen elinvoimaisuus sekä turvalliset ja toimivat koulu- ja päiväkotirakennukset. Sisäilmaongelmien ratkaisemiseksi hämäläliset demarit haluavat löytää ratkaisuja ennakkoluulottomasti. Koulutuksen maksuttomuus nousi myös esiin. Näihin ja muihinkin teemoihin palaamme ohjelmatyön myötä.

Viime viikonloppuna tempaistiin Tuulan presidentinvaalikampanja näyttävästi käyntiin. Saimme Tuulasta loistavan ehdokkaan, joka on rohkea arvojen puolustaja.

”Suomen on oltava kokoaan suurempi vaikuttaja. Haluan, että Suomi on suunnannäyttäjä tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja rauhan rakentamisessa.” Tuula Haatainen

Olen täysin samaa mieltä ja tämän vuoksi olen ilolla mukana Tuulan kampanjassa.

Tukiryhmään pääset ilmoittautumaan tästä:

http://presidentti2018.fi