Positiivisten uutisten viikko, kakkukahvien aika!

Miian mietteitä

Tällä viikolla oli monta syytä hymyillä. Riihimäen kaupungin tilinpäätös vuodelta 2017 käsiteltiin kaupunginhallituksessa. Tilinpäätös osoitti, että suunta on oikea ja antoi rohkeutta viedä eteenpäin nyt käynnissä olevia muutoksia. Suurin osa säästöistä on pystytty synnyttämään toiminta- ja johtamisjärjestelmää muuttamalla. Lisäksi yhteisöverotulojen ylittyminen talousarvioon verrattuna yllätti positiivisesti, joka osaltaan kertoo myös talousnäkymien parantumisesta koko maassa sekä laajemmin. Hyvästä tuloksesta kiitos kuuluu ensisijassa kaupungin koko henkilöstölle. Kaupunginhallituksen kokouksessa syntyi ajatus, että haluamme kiittää koko henkilöstöä kakkukahveilla.

Omasta puolestani haluan myös kiittää henkilöstön lisäksi kaikkia kaupungin päättäjiä sujuvasta yhteistyöstä. Uskon, että eteenpäin katsova ja rakentava yhteishenki sekä päättäjien ja viranhaltijoiden kanssa on koko Riihimäen etu ja pyrin tekemään parhaani tämän ylläpitämiseksi. Kun puhallamme yhteen hiileen, saamme eniten tuloksia aikaiseksi. Plusmerkkisiä tilinpäätöksiä tehtiin myös muualla Hämeessä, se on hieno juttu!

Tilinpäätös uutisten lisäksi Riihimäen Sosialidemokraatit pitivät kevätkokouksen. Toimintakertomus osoitti vuoden 2017 olleen täynnä erilaisia tapahtumia. Vaalit veivät tapahtumista osan, mutta muuta toimintaa on paljon vaalien välilläkin. Suuri kiitos yhdistyksen aktiiveille! Kokouksessa valittiin myös minut ehdokkaaksi SDP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi tuleviin vaaleihin. Suuri kiitos tästä luottamuksesta. Olen ollut liikuttunut ja todella kiitollinen paikallisilta saamastani tuesta vuosien varrella. On erityisen hienoa saada tukea heiltä, jotka parhaiten tuntevat sinut. Kiitos ystävät, toverit!

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

 

Ps. Erityisesti haluan kiittää Lauria, joka kirjoitti tämän blogin eduskuntavaaleihin liittyen. http://laurijormanainen.fi/2018/03/28/oletko-late-eduskuntavaaleissa-ehdolla/