Yrittäjien aamukahvit Riihimäellä 20.10.2017

Miian mietteitä

Ammatillisen koulutuksen reformi sekä Riihimäen ja Hämeen väestökehitys. Nämä ja moni muu nousivat esiin keskusteluissa tänään Riihimäen Yrittäjien aamukahveilla. Vaikka asioilla on aina useampi puoli, niin näissä keskusteluissa oli läsnä huoli. Ammatillisen koulutuksen reformi tiivistää työelämäyhteistyötä ja yhä enemmän oppimisesta siirtyy työpaikoille. Mistä löytyy nämä kaikki työssäoppimispaikat kun jo nyt tässä on omat haasteensa? Osaavan työvoiman saatavuus on elinehto myös hyvinvointiyhteiskunnan toimivuudelle.

Riihimäen väkiluku on laskenut muutaman vuoden aikana ja valitettavasti tämän vuoden osalta trendi ei ole kääntymässä. Asumisentrendit ovat myös muuttuneet. Kuulin mm. ettei isoja asuntoja enää ole helppoa saada kaupaksi ja nyt uudet asunnon ostajat tinkivät neliöistä. Sijoitusasuntojen ostaminen näkyy myös meillä Riihimäellä.

Riihimäen Yrittäjillä on paljon aktiivista toimintaa. Aamukahvit ovat loistava mahdollisuus paikallisille yrittäjille verkostoitua yrittäjien kesken sekä eri yhteistyötahojen kanssa.

Nyt haussa on myös Riihimäen positiivisin yrittäjä, käykäähän äänestämässä alla olevasta linkistä!

https://www.kyselynetti.com/s/a4a1072