Miia Nahkuri

Eduskuntavaalit 2019

Tule mukaan Miian tiimiin!

Miia Nahkuri on ehdokkaana eduskuntavaaleissa SDP:n listalla Hämeessä.

Hämeen Sosialidemokraattien jäsenäänestyksessä Miia keräsi viidenneksi eniten ääniä ja tuli suoraan valituksi eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Team Miia -uutiskirje

Tilaa Team Miia -uutiskirje tästä. Samassa lomakkeessa voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua Team Miian toimintaan! Muista jättää jokin yhteystieto, josta sinut saa kiinni, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoittaudu mukaan Miian tukiryhmään.

Team Miiassa kaikki voivat osallistua vaalityöhön omien aikataulujensa ja taitojensa mukaan. Tekemistä löytyy kampanjan ideoinnista aina tapahtumien järjestämiseen asti.

Miten voin olla mukana?

1. Ilmoittaudu Miian tukiryhmään

Helpoiten se käy uutiskirjeen tilauksen yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tukiryhmään sähköpostilla: teammiia@riihimaensosialidemokraatit.fi. Jos jo tiedät millaisia taitoja pystyt kampanjassa tarjoamaan, kerro se samalla. Lisäämme sinut Team Miia -uutiskirjeen tilajaaksi, jonka kautta saat lisätietoa kampanjan etenemisestä ja mm. tulossa olevista tilaisuuksista.

2. Seuraa somessa

Facebook: www.facebook.com/nahkurimiia

Twitter: www.twitter.com/miianahkuri

Klikkaa, tykkää ja jaa päivityksiä eteenpäin!

3. Lahjoita vaalikassaan

Vapaaehtoisvoimin saamme aikaan paljon, mutta näkyvyyden kannalta tarvittavat mainokset, esitteet ja muu kampanjamateriaali eivät synny ilmaiseksi. Lahjoittamalla pienenkin summan olet mukana luomassa eduskuntavaalikampanjalleni näkyvyyttä.

Tehdään yhdessä hyväntuulinen ja Miian näköinen kampanja!

Kuplat

Team Miia
Miian tukiryhmä
s-posti: teammiia@riihimaensosialidemokraatit.fi

Kuvat: Anniina Enroth (@anniinaenrothphotography)