Päiväkirjasta: 53 päivää vaaleihin

Tunnelmia

 

Tiistainen tervehdys!

Viikon sisään on mahtunut paljon erilaisia kohtaamisia, tapahtumia ja keskusteluja. Ylen vaaligallerian kuvauksissa on nyt käyty ja tuota videota pääsee ihmettelemään maaliskuussa.

Viikonloppuna olin Demarinuorten #Uusitoivo-seminaarissa. Seminaarissa pääsin osallistumaan nuorten ehdokkaiden paneeliin ”SDP ja politiikan tulevaisuus” yhdessä Nasima Razmyarin (Helsinki), Inna Rokosan (Pirkanmaa) ja Mikkel Näkkäläjärven (Lappi) kanssa. Paneelin juontaja valtiosihteeri Esa Suominen haastoi pohtimaan mm. miten SDP pystyy tulevaisuudessa vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin, mitkä arvot ovat tärkeitä ja mitä ne tarkoittavat käytännössä.

Tämä viikko alkoi Riihimäen kaupunginhallituksen ja johtoryhmän kaksipäiväisellä seminaarilla. Eilen illalla kävin Sininauhaliiton asunnottomuutta ja syrjäytymistä käsittelevässä tapahtumassa, josta lisää erillisessä päivityksessä.

Nettisivullani pääset tarkastelemaan kalenteria, josta voit tarkistaa missä kaikkialla ja milloin vaikutan. Tsekkaa myös sivupalkin kampanjakalenterista ne tapahtumat, joissa olen mukana eduskuntavaalien tiimoilta.

Valoisaa viikon jatkoa loskaisesta säästä huolimatta!

Miia_nimmari

 

 

Photo 24.2.2015 10.57.58
Demarinuorten #Uusitoivo -seminaarin paneelissa yhdessä Inna Rokosan, Mikkel Näkkäläjärven ja Nasima Razmyarin kanssa.

Photo 24.2.2015 10.57.26

Nuorta voimaa! Vasemmalta ehdokas Mikkel Näkkäläjärvi Lapista, Demarinuorten pj ja ehdokas Joona Räsänen Uudeltamaalta, Miia ja Demarinaisten pj Emmi Lintonen.